Ali and the tower


Ali in the tower

On my first attempt to take Ali to the tower the rain was so hard that we could not even see the Tornimäe tower from the road. This time the quick walk up to the tower turned into at least an hour long photo shoot.

AliAli at the base of the tower

AliAli

AliAli

Ranno

Here is a photo from one of the moments when we swapped the roles and Ali was bossing me around and telling what to do. The discoloration on my chin is my new beard style which Ali designed a week ago. I like it!

Ali

Ali black and white


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Ali and the tower

 • cillu

  Jälle sa efektitsed siin…

  Ma soovin Sulle palju õnne sünnipäevaks!!! – ette ära (homme-ülehomme olen tripil, ei õnnestuks), ja kingiks on pildiretk, aeg kokkuleppel ;)

 • Ranno

  Aitäh õnnitluste eest Silja!!!

  Aga ma jah selline niru fotograaf, et ei julge inimestest töötlemata pilte avaldada, alati isu veits mängida ja näppida. Sel korral need tuunimised ainult iPhoto-s kähku tehtud ja kuigi kvaliteet viletsam kui PS-s, siis mulle ikka meeldivad.

  Pildiretk oleks väga lahe, kuid arvestades mu praegust ülekaalulisust ja vaid teoreetilist trenni, siis läheb vormiajamisega veits veel aega.