Marie


Marie

‘Among the few useful accessories I have in my closet, I honestly have no girls hidden among them.’ This was my confession to Steven when after trying on several clothes and hats he suggested we needed a new accessory, a girl.

After short convincing and explanation of our need for new accessories Marie agreed to come over to join our photo shoot.

Despite my clumsiness in taking photos of girls, Marie did great job with posing so she made it really easy for me. Such a wonderful girl.

MarieMarie

A bit about montage on first photo. While removing the brick wall background I also lost some of her hair. At first I tried to restore her hair cloning it from same photo, but I had to admit that photoshopping the hair is a real task. The first attempts did not look acceptable to me so I surfed through the rest of the photos of her looking for some nice hair mass. So I copied hair from another photo, skewed it to half of the original length and got this nice fluffy hair. I know I may have exaggerated a bit with the hair but I think the result looks cool. Background of the final photo is a radial gradient from Photoshop, following color adjustments were done on Picasa (now on Mac!) and final noise removal on iPhoto.

Many thanks to Marie for agreeing to join the photo shoot on such a short notice :)

Marie's hair change


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

8 thoughts on “Marie

 • karla

  Möned tagasihoidlikud soovitused:

  1) Teha alguses soovitud pilt on lihtsam kui photoshopiga hiljem parandama hakata (kui ei taha tausta, pane modell valgele taustale)

  2) Vähem nähtavat töötlust (kui photoshopis töödelda, siis eraldi layeris mille läbipaistvust saab hiljem muuta ehk siis valida kui tugevalt mingi efekt välja paistab)

  3) Välk mingu pigem lakke kui otse näkku, see jätab nähtavad varjud (ok, kaabuga kipub lakke minev välk jälle silmade peale varju jätma, aga üldiselt on peegelduv hajutatud valgus soovitum)

  4) Rohkem tüdrukuid :D

 • Ranno

  Tänud Karla! Alati rõõm kui kellelgi mahti nii põhjalikku kommentaari jätta.

  1) Mul endal hakkab see vaimustus oma telliskiviseinast juba üle minema, a neile, kes külas käivad, see väga meeldib ja neile meeldib selle ees poosetada. Eks tegelikult üks trikk ka see, et selle telliskiviseina vastas kohe peegel, kuhu pildistatavate pilk enamasti ka suunatud :) Tegelikult tähendavad need telliskivitaustaga pildid ka seda, et seistakse parajasti vannis. Plaanis jah eelistada toa valget seina kiviseinale.

  2) Kipun jah PS-i ja muude programmidega tihti liialdama. Asi vist selles, et ei pürigi enam tõetruu pildi poole, vaid püüan teha mingit pilkupüüdvat sünnitist, mis pildilolijate facebookides ja orkutites uudishimulikke kommentaare koguks. Ja alles hiljuti kurdeti, et pildil, mis muidu loomulik, polnud hambad piisavalt säravad. Valgendasingi siis nõudmise järgi hambad minuarust ebaloomulikult valgeks, kuid modellile väga meeldis ja sai kiidusõnu särava naeratuse kohta.

  3) Välku vist väänasin küll, kuid ikka oli üks ja teine häda – seinad ja lagi liiga lähedal ja andsid veidraid efekte. Tegelikult ostsin hiljuti 2 stuudio lampi ka, aga taas see ruumivaliku häda, ei osanud kuidagi vannituppa ära mahutada modelli/modelle, lampe ja veel ennast ka.

  4) Rohkem tüdrukuid.. Ma ise osavam poiste küllameelitamises, kuid vahel püüan ikka blogi maskuliinsust tasakaalustada ja mõne tüdruku ka leida.

 • Ranno

  No tegelikult Steven oli see, kes sellega hakkama sai ;) Aga kui taas veidi töödeldud-mängitud saan, siis Mariet näha veel piltidel koos Steveniga. Ja nüüd tahab Steveni enda tüdruk ka, et ma temast/neist pilte teeks, niiet vähemalt üks tüdruk jah veel plaanis. A muidu meil ju Sinuga suht hea jaotus seni olnud, Sina produtseerid pilte tüdrukutest, ma poistest.