Anton


AntonAnton

Road trip to granny’s, this time with Anton. Photos were taken at the end of May, but all sorts of things came up and I did not have time to play with Anton’s photos. As we had planned to take indoor photos the next day, I did not put too much effort into taking photos on the road trip. The weather was cloudy and rainy, so I did not feel like running around in rain with my camera.

Anton

The next day I got too occupied with school work, so did not make it to Anton‘s on time for the scheduled photo shoot and he returned to Tallinn. I keep hearing rumors that he might move to Tartu soon so maybe I’ll get to take more photos of him.

Photos are taken at the church ruins at Lüllemäe and sightseeing towers of Karula National Park.

AntonAnton


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7 thoughts on “Anton

 • Ranno

  Aitäh Silja! Ma vahel fotode töötluse erinevatesse variantidesse nii kiindund, et ei suuda otsustada, millist üles panna ja nii saavadki samast fotost erinevad variandid üles. Ja loomulikult ongi hea meel, kui saab kommentaare, kumb variantidest rahvale meeldib.

  Polnud Sinu blogi enne näinud a paistab väga huvitav, püüan jälgima hakata :)

 • Ranno

  Eks see meeste pildistamine on sageli poolvägisi toimunud. Suurem osa mehi punnib esialgu vastu, et nad pole fotogeenilised.

  Kuna aga siin blogis on veidi tõestusmaterjali, et mul vahel mõni pilt õnnestub ka, siis nüüd on mehed tegelikult isegi nõudma hakanud, et pilte teeksin.

  Kuid jah, kõik siiski enda tuttavad kutid olnud, niiet oskan ainult soovitada, et vali oma tuttavate seast ohver välja ja käse paljaks koorida või vii siis niisama ilusasse kohta, kus pilte plõksida. Kui kahtlevad, siis Sul ka ju blogis väga kenasid pilte ette näidata tõestamaks, et oskad küll kenasid fotosid teha.